Trädgårdsarbete

Oavsett om du vill förnya eller bara underhålla din trädgård så finns våra trädgårdsmästare till din tjänst. Vi kan hjälpa dig med löpande trädgårdsskötsel utifrån säsongens behov eller som en engångshjälp med tex gräsklippning, klippning av häckar, buskar och fruktträd, krattning samt bortforsling av avfall.

Vid behov av singel, matjord, mackadamm m.m. samt transporter och grävtjänster inom trädgård/hus kan vi även förmedla dessa tjänster.

Design

Vi ritar den trädgård du vill ha, alltifrån enkel idéskiss till färdiga planteringsritningar med kompletta växtförslag. Vi hjälper dig med både stora och små förändringar. Vi går tillsammans med dig igenom de strukturer som behövs.

  • Vi hjälper dig även med vem/vilka du kan anlita vid schaktning, grus- och stenarbeten.
  • När de är färdiga hjälper vi dig med planteringar av trädgårdens små och stora växter så att du får den trädgård du vill ha.

Inför vårt första möte

  • Förbered gärna vårt första besök genom att ta fram tomtkarta och skissa litegrann på egna idéer till trädgården.


Här följer några boktips för inspiration.
Perenner av Björn och Marie Hansson, Trädgårdens Natur av Lotte Möller. Många bra idéer finns i olika trädgårdstidningar.

Att tänka på

På trädgårdshjälp betalar du bara 50% (RUT) på arbetskostnaden. Avancerat trädgårdsarbete omfattas tyvärr inte av skattereduktionen. Fråga oss om du är osäker.